Pest-Repelling-Aid-1.jpg

Pest Repelling Aid

Novi, još bolji i unaprijeđeni uređaj za rješavanje štetočina bez pola muke. Recite NE hemikalijama i otrovima za uništavanje štetočina. Sada ih možete otjerati uz pomoć samo jednog uređaja.

Cijena artikla:

9,95 KM

Detalji o artiklu
Jednostavno prikljucite ovu elektronicku jedinicu u standardnu elektricnu uticnicu i gledajte kako pomaže protjerati neugodne štetocine iz Vašeg doma za samo dvije sedmice!
Jednostavno priključite ovu elektroničku jedinicu u standardnu električnu utičnicu i gledajte kako pomaže protjerati neugodne štetočine iz Vašeg doma za samo dvije sedmice!
Pomocu ovog sredstva za odbijanje glodavaca sigurno, brzo i ucinkovito kontrolirajte neželjene štetocine.
Pomoću ovog sredstva za odbijanje glodavaca sigurno, brzo i učinkovito kontrolirajte neželjene štetočine.
Jedna jedinica pokriva citav nivo tipicnog doma (cca 2000 cetvornih metara).
Jedna jedinica pokriva čitav nivo tipičnog doma (cca 2000 četvornih metara).
Izvezite glodavce i žohare i mnoge druge štetocine poput mravi, komaraca i drugih kukaca iz Vašeg doma na najlakši i najbrži moguci nacin!
Izvezite glodavce i žohare i mnoge druge štetočine poput mravi, komaraca i drugih kukaca iz Vašeg doma na najlakši i najbrži mogući način!
Ne brinite da ce Vam zbog ovog uradaja uticnica biti trajno zauzeta, on na sebi ima utkac u koji slobodno možete ukljuciti bilo koji uredaj!
Ne brinite da će Vam zbog ovog uređaja utičnica biti trajno zauzeta, on na sebi ima utikač u koji slobodno možete uključiti bilo koji uređaj!
Potpuno je siguran za djecu, elektroniku i kucne ljubimce (osim za hrcke, kunice i druge kucne ljubimce iz porodice glodavaca).
Potpuno je siguran za djecu, elektroniku i kućne ljubimce (osim za hrcke, kunice i druge kućne ljubimce iz porodice glodavaca).

Garantovano visok kvalitet

Napravljen od materijala za maksimalnu izdržljivost i dugovječnost.

Dozvoljeno otvaranje pošiljke

Apsolutni sklad sa najvišim standardima sigurnosti za naše kupce.

Jednostavan povrat novca

Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodom, vratit ćemo Vam novac bez suviše pitanja.

Pest Repelling Aid

9,95 KM