fbpx
Super-Glue1.jpg
Kategorija Oznaka

Super Glue (1+1 GRATIS)

Super brzo i ekstremno snažno tekuće ljepilo s Direct Stop Tehnologijom. Snažno univerzalno kontaktno ljepilo u gelu, lako se razmazuje, nema kapanja. Pakirano je u plastičnoj posudici za lakše i preciznije doziranje.

Cijena artikla:

9,95 KM

Na zalihi

Detalji o artiklu
Idealno za lijepljenje manjih površina. Lijepi gotovo sve čvrste i rastezljive materijale kao što su mnogo vrsta plastike, koža, porculan, keramika, metal, drvo, pluto, filc, tkanina (najprije provjerite prikladnost) i guma.
Idealno za lijepljenje manjih površina. Lijepi gotovo sve čvrste i rastezljive materijale kao što su mnogo vrsta plastike, koža, porculan, keramika, metal, drvo, pluto, filc, tkanina (najprije provjerite prikladnost) i guma. Prikladno i za staklo.
Vodootporan i otporan na temperaturu. Vodoodbojno sredstvo se ne raspada s vodom.
Vodootporan i otporan na temperaturu. Vodoodbojno sredstvo se ne raspada s vodom.
Siguran i jednostavan za korištenje.
Siguran i jednostavan za korištenje. Jedinstvena tečna formula pomaže u prodiranju kroz najfinije mikro frakture, pore i pukotine kako bi se duboko povećala otpornost i čvrstoća na udarce.
Ljepilo za popravke je neotrovno, nije opasno i nezapaljivo s ekološki prihvatljivom formulom plus, ne lijepi se za ruke.
Ljepilo za popravke je neotrovno, nije opasno i nezapaljivo s ekološki prihvatljivom formulom plus ne lijepi se za ruke.
Iznimno brzo i snažno, doseže i u najmanje uglove i spojeve.
Iznimno brzo i snažno, doseže i u najmanje uglove i spojeve. Mlaznica sa šiljastim tačkama omogućava precizno nanošenje bez kapanja i isušivanja. Izuzetno dugačak vrh omogućava jednostavno nanošenje teško dostupne površine.
Prikladno i za staklo.
Čuvajte na suhom i hladnom mjestu na kojemu ne dolazi do smrzavanja.

Garantovano visok kvalitet

Napravljen od materijala za maksimalnu izdržljivost i dugovječnost.

Dozvoljeno otvaranje pošiljke

Apsolutni sklad sa najvišim standardima sigurnosti za naše kupce.

Jednostavan povrat novca

Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodom, vratit ćemo Vam novac bez suviše pitanja.

Super Glue (1+1 GRATIS)

9,95 KM

Na zalihi