Syma-X25W-1.jpg

Syma X25W

Syma X25W je dron koji će naprosto impresionirati sve ljubitelje fotografije.

Cijena artikla:

79,95 KM

Detalji o artiklu
Nacin letenja od 360 stepeni donosi novi ugao gledanja. Ostaje potpuno stabilan i na otvorenom i u zatvorenom prostoru i prepoznaje objekte ispod drona radi još sigurnijeg slijetanja.
Način letenja od 360 stepeni donosi novi ugao gledanja. Ostaje potpuno stabilan i na otvorenom i u zatvorenom prostoru i prepoznaje objekte ispod drona radi još sigurnijeg slijetanja.
Instaliran povratni sustav za pozicioniranje optickog protoka omogucava da kada letite na otvorenom, zrakoplov automatski pretraži satelitski signal i implementira ga sa svojom funkcijom pozicioniranja.
Instaliran povratni sustav za pozicioniranje optičkog protoka omogućava da kada letite na otvorenom, zrakoplov automatski pretraži satelitski signal i implementira ga sa svojom funkcijom pozicioniranja.
Sadrži 90 ° podesivu 720P HD kameru kojom možete upravljati s daljinskim upravljacem te tako zabilježiti svaki cudesan trenutak.
Sadrži 90 ° podesivu 720P HD kameru kojom možete upravljati s daljinskim upravljačem te tako zabilježiti svaki čudesan trenutak.
Dron ce uvijek slijediti naredbu s daljinskog upravljaca nakon što uđe u nacin rada "headless mode".
Dron će uvijek slijediti naredbu s daljinskog upravljača nakon što uđe u način rada “headless mode”.
Uz dron dobijate i kontrolor pomocu kojeg možete upravljati dronom na udaljenost i do 80 metara (WIFI kontrola je 50 metara).
Uz dron dobijate i kontrolor pomoću kojeg možete upravljati dronom na udaljenost i do 80 metara (WIFI kontrola je 50 metara).
Fotografišite i snimajte iz potpuno novih uglova.
Fotografišite i snimajte iz potpuno novih uglova.

Garantovano visok kvalitet

Napravljen od materijala za maksimalnu izdržljivost i dugovječnost.

Dozvoljeno otvaranje pošiljke

Apsolutni sklad sa najvišim standardima sigurnosti za naše kupce.

Jednostavan povrat novca

Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodom, vratit ćemo Vam novac bez suviše pitanja.

Syma X25W

79,95 KM