fbpx
Pet-Bathing-Tool-1.jpg
Kategorija

Pet Bathing Tool

Kompletni sustav kupanja za kućne ljubimce. Savršeno rješenje za stres i nered koji dolaze s pokušajem kupanja Vašeg omiljenog ljubimca.

Cijena artikla:

17,95 KM

Samo 1 komada na zalihi

Detalji o artiklu
Ovaj set za kupanje u vidu prskajućeg tuša/četke za kućne ljubimce idealan je za neuredne kupke za mačke, pse, konje ili bilo koje druge kućne ljubimce!
Ovaj set za kupanje u vidu prskajućeg tuša/četke za kućne ljubimce idealan je za neuredne kupke za mačke, pse, konje ili bilo koje druge kućne ljubimce!
Ovaj jedinstveni alat za kupanje kućnih ljubimaca je prskalica i piling za tuširanje pasa "All in One" i uključuje sve što vam je potrebno za jednostavno rješenje njege kućnih ljubimaca.
Ovaj jedinstveni alat za kupanje kućnih ljubimaca je prskalica i piling za tuširanje pasa “All in One” i uključuje sve što Vam je potrebno za jednostavno rješenje njege kućnih ljubimaca.
Unutrašnje i vanjsko - Dotjerivanje kućnih ljubimaca nikada nije bilo lakše! Ova prskalica za pse za tuširanje se može koristiti i u zatvorenom prostoru i vani, a dolazi s nevjerojatno izdržljivim crijevom koje će trajati dugi niz godina. Rukavica s čavlima omogućava vam čišćenje, masažu i uklanjanje dlaka pomoću jedne iste rukavice za njegu kućnih ljubimaca. Djeluje i na kratkodlakim i dugodlakim psima.
Unutrašnje i vanjsko – Dotjerivanje kućnih ljubimaca nikada nije bilo lakše! Ova prskalica za pse za tuširanje se može koristiti i u zatvorenom prostoru i vani, a dolazi s nevjerojatno izdržljivim crijevom koje će trajati dugi niz godina. Rukavica s čavlima omogućava Vam čišćenje, masažu i uklanjanje dlaka pomoću jedne iste rukavice za njegu kućnih ljubimaca. Djeluje i na kratkodlakim i dugodlakim psima.
Ergonomski prilagodljiv dizajn - Jedna veličina za sve. Ova udobna masažna rukavica za tuširanje odgovarati će svima. Naš alat za kupanje kućnih ljubimaca dizajniran je za sigurno pričvršćivanje na ruku bilo koje veličine, što vam omogućava da konačno uživate u kupanju psa. Posebno ćete cijeniti snagu prskalice!
Ergonomski prilagodljiv dizajn – Jedna veličina za sve. Ova udobna masažna rukavica za tuširanje odgovarati će svima. Naš alat za kupanje kućnih ljubimaca dizajniran je za sigurno pričvršćivanje na ruku bilo koje veličine, što vam omogućava da konačno uživate u kupanju psa. Posebno ćete cijeniti snagu prskalice!
Osim za kupanje i njegu kućnih ljubimaca, može se koristiti i za zalijevanje vrta, biljaka i cvijeća.
Osim za kupanje i njegu kućnih ljubimaca, može se koristiti i za zalijevanje vrta, biljaka i cvijeća.
Univerzalna brza instalacija - Inovativni dizajn ubrzava vrijeme kupanja vašeg kućnog ljubimca i smanjuje potrošnju vode. Vaša prskalica za tuširanje za kućne ljubimce dolazi s crijevom zajedno sa svim adapterima koji su vam možda potrebni. Tako je jednostavna za spojiti i odspojiti! Četka za kućne ljubimce sigurno se pričvršćuje na vašu ruku, a drugu ruku ostavljate slobodnom da drži vašeg psa, mačku ili čak vašeg konja!
Univerzalna brza instalacija – Inovativni dizajn ubrzava vrijeme kupanja Vašeg kućnog ljubimca i smanjuje potrošnju vode. Vaša prskalica za tuširanje za kućne ljubimce dolazi s crijevom zajedno sa svim adapterima koji su Vam možda potrebni. Tako je jednostavna za spojiti i odspojiti! Četka za kućne ljubimce sigurno se pričvršćuje na Vašu ruku, a drugu ruku ostavljate slobodnom da drži Vašeg psa, mačku ili čak Vašeg konja!

Garantovano visok kvalitet

Napravljen od materijala za maksimalnu izdržljivost i dugovječnost.

Dozvoljeno otvaranje pošiljke

Apsolutni sklad sa najvišim standardima sigurnosti za naše kupce.

Jednostavan povrat novca

Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodom, vratit ćemo Vam novac bez suviše pitanja.

Pet Bathing Tool

17,95 KM

Samo 1 komada na zalihi