1-3-4.jpg
Kategorija

Danialli Silverware 72 Pcs

Pribor za jelo od 72 dijela za 12 osoba u elegantnom koferu
Set se sastoji od 72 elementa :

-1x Kašika za salatu,
-1x Kašika za šećer,
-1x Kašika za sos,
-1x Kašika za vrhnje,
-1x Posluga za kolače,
-1x Štipaljka za šećer,
-1x Velika Kašika,
-1x Viljuška za salatu,
-12x Kašike,
-12x Noževi,
-12x Viljuške
-12x Male kašike,
-12x Male viljuške,
-2x Kašike za posluživanje,
-2x Nareske viljuške.

Cijena artikla:

Original price was: 199,90 KM.Current price is: 99,95 KM.

Na zalihi

Detalji o artiklu

Pribor za jelo od 72 dijela za 12 osoba u elegantnom koferu ,svojom elegancijom i sjajem ističe eleganciju vašeg stola. Svojim jednostavnim i modernim dizajnom možete odabrati set viljuške, kašike i noža za 12 osoba, koji se prilagođava bilo kom stilu posuđa, seta za doručak ili seta za kolače, kako za privatne stolove tako i za svakodnevnu upotrebu.

Ovaj visoko kvalitetni set izuzetno modernog dizajna uljepšat će estetiku svakog stola i kućanstva. Pribor dolazi u elegantnom koferu, idealnom za čuvanje ili poklon. Ne propustite priliku unaprijediti svoj dom s ovim sofisticiranim setom.

Moderni dizajn pribora dodat će sofisticiranost vašem stolu, a istovremeno će osigurati funkcionalnost za sve vrste jela.

Set pribora za jelo od 72 dijela uključuje sve što vam je potrebno za posluživanje raznih jela, od predjela do deserta. Uz ovaj set, bit ćete spremni za sve vrste okupljanja, od obiteljskih večera do svečanih događaja.

Nenametljivo profinjen set, savršeno zaobljenih linija izrađen od nehrđajućeg čelika, oduševit će vas izgledom i trajnošću.

Danialli Silverware 72 Pcs

Original price was: 199,90 KM.Current price is: 99,95 KM.

Na zalihi

Updating…
  • Nema proizvoda u košarici.