Kitchen-Sink-Storage-Rack1
Kategorije ,

Triangle Sink Shelf (1+1 Gratis)

Vrijeme je da zaboravite na začepljenja zbog ostataka hrane, trošenje novca i vrijeme na popravke, jer Vaša sudopera može uvijek izgledati elegantno i čisto uz trokutnu policu za sudoper.

Cijena artikla:

14,95 KM

Detalji o artiklu
Neophodan i koristan alat za Vaše kupatilo i kuhinju.
Neophodan i koristan alat za Vaše kupatilo i kuhinju.
Nemojte se osjećati kao da ste ograničeni na pohranjivanje samo sapuna i spužvica za ribanje za svoju kuhinju u ovoj visećoj kutnoj ladici za odlaganje. Ovu univerzalnu policu možete koristiti u svom kupatilu ili tušu za držanje šminke, zubnog konca, mirisnih štapića, paste za zube, sredstva za pranje tijela, brijača i još mnogo toga.
Nemojte se osjećati kao da ste ograničeni na pohranjivanje samo sapuna i spužvica za ribanje za svoju kuhinju u ovoj visećoj kutnoj polici za odlaganje. Ovu univerzalnu policu možete koristiti u svom kupatilu ili tušu za držanje šminke, zubnog konca, mirisnih štapića, paste za zube, sredstva za pranje tijela, brijača i još mnogo toga.
Organizator je nevjerovatno jednostavan za instalaciju. Jednostavno postavite usisnu čašu na mjesto gdje želite da postavite poslužavnik i on će ostati čvrsto na mjestu dok ga ne odlučite pomjeriti.
Organizator je nevjerovatno jednostavan za instalaciju. Jednostavno postavite usisnu čašu na mjesto gdje želite da postavite policu i on će ostati čvrsto na mjestu dok ga ne odlučite pomjeriti.
Tradicionalne posude za sapun i daske za odvod vode mogu biti leglo bakterija. Ova ladica je napravljena od laganog plastičnog materijala, što ga čini lakim za jednostavno pranje, sušenje i zamjenu.
Tradicionalne posude za sapun i daske za odvod vode mogu biti leglo bakterija. Ova polica je napravljena od laganog plastičnog materijala, što ga čini lakim za jednostavno pranje, sušenje i zamjenu.
Veličina: 19,5 cm x 27,5 cm
Veličina: 19,5 cm x 27,5 cm
Pored praktičnosti i uštede prostora, Vašoj kuhinji dat će novi izgled i učiniti je mnogo savremenijom.
Pored praktičnosti i uštede prostora, Vašoj kuhinji dat će novi izgled i učiniti je mnogo savremenijom.

Garantovano visok kvalitet

Napravljen od materijala za maksimalnu izdržljivost i dugovječnost.

Dozvoljeno otvaranje pošiljke

Apsolutni sklad sa najvišim standardima sigurnosti za naše kupce.

Jednostavan povrat novca

Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodom, vratit ćemo Vam novac bez suviše pitanja.

Triangle Sink Shelf (1+1 Gratis)

14,95 KM