Konig-Hemp-Lavender-Face-Mask-1.jpg

Konig Hemp Lavender Face Mask

Idealna je za sve one koji brinu o njezi svoje kože, te je žele regenerisati. Dubinski će obnoviti suhu kožu, ali i osvježiti i matirati masniji tip. Pitate se koji je tajni sastojak koji odgovara svakom tipu kože. Nije tajna u jednom sastojku, nego kombinovanoj formuli više njih, koju je razvio naš tim stručnjaka i koja licu vraća balans njenih prirodnih sastojaka.

Cijena artikla:

9,95 KM

Detalji o artiklu
Trudite se da kvalitetnom njegom učinite Vaše lice mlađim i njegovanim, a ten svježim? Konig maska od lavande će sve to činiti za Vas! Nježno čisti, umiruje i osvježava pore lica, a kao rezultat ćete dobiti svjež i zdrav ten. Umiriće crvenilo kože i ojačati je, pa se nećete morati boriti sa sitnim oštećenjima koja nastaju pod različitim utjecajima. Ubrzat će regeneraciju ćelija i zagladiti mimičke bore, uz lifting učinak. Nakon Vaše standardne rutine čišćenja lica i posušivanja nježnim peškirom, nanesite našu masku od lavande i ostavite da djeluje 15-20 minuta, a ostatke isperite toplom vodom. Za potpuni efekat, masku koristite dva puta sedmično.
Trudite se da kvalitetnom njegom učinite Vaše lice mlađim i njegovanim, a ten svježim? Konig maska od lavande će sve to činiti za Vas! Nježno čisti, umiruje i osvježava pore lica, a kao rezultat ćete dobiti svjež i zdrav ten.
Umiriće crvenilo kože i ojačati je, pa se nećete morati boriti sa sitnim oštećenjima koja nastaju pod različitim utjecajima. Ubrzat će regeneraciju ćelija i zagladiti mimičke bore, uz lifting učinak.
Nakon Vaše standardne rutine čišćenja lica i posušivanja nježnim peškirom, nanesite našu masku od lavande i ostavite da djeluje 15-20 minuta, a ostatke isperite toplom vodom.<br /> Za potpuni efekat, masku koristite dva puta sedmično.
Nakon Vaše standardne rutine čišćenja lica i posušivanja nježnim peškirom, nanesite našu masku od lavande i ostavite da djeluje 15-20 minuta, a ostatke isperite toplom vodom.
Za potpuni efekat, masku koristite dva puta sedmično.
U jesenjoj i zimskoj sezoni dehidratacija je problem s kojim se nerijetko susrećete. Konig maska od lavande priuštiće Vam vrhunsku hidrataciju. Učinak pilinga i skidanje suvišne masnoće s lica su dodatni benefiti ovog proizvoda. Samo jedan proizvod, a toliko pozitivnih efekata! Nije li vrijeme je da si priuštite kompletan ugođaj, zbog kojeg nećete ni pomišljati na kupovinu neke druge maske za lice? Maska od lavande djeluje protuupalno i pruža umirujući efekat. Zahvaljujući ovom svojstvu, ne morate brinuti o iritacijama, čak i ako imate izrazito osjetljivu kožu.
U jesenjoj i zimskoj sezoni dehidratacija je problem s kojim se nerijetko susrećete. Konig maska od lavande priuštiće Vam vrhunsku hidrataciju. Učinak pilinga i skidanje suvišne masnoće s lica su dodatni benefiti ovog proizvoda.
Samo jedan proizvod, a toliko pozitivnih efekata! Nije li vrijeme je da si priuštite kompletan ugođaj, zbog kojeg nećete ni pomišljati na kupovinu neke druge maske za lice?
Maska od lavande djeluje protuupalno i pruža umirujući efekat. Zahvaljujući ovom svojstvu, ne morate brinuti o iritacijama, čak i ako imate izrazito osjetljivu kožu.
Dosadili su Vam „jastučići“ oko očiju, a domaći trikovi poput onog s krastavcima ili ohlađenom metalnom kašikom nemaju učinka? Ova maska riješit će i ovaj problem. Redovnom primjenom smanjit ćete vidljivost podočnjaka, ali i sitnih bora oko očiju. Kada smo osmišljavali recepturu maske s lavandom, mislili smo na sve! Željeli smo napraviti jedinstven i kvalitetan proizvod, izrazito bogat različitim vitaminima i antioksidansima, s antibakterijskim svojstvima. I uspjelo nam je!
Dosadili su Vam „jastučići“ oko očiju, a domaći trikovi poput onog s krastavcima ili ohlađenom metalnom kašikom nemaju učinka? Ova maska riješit će i ovaj problem. Redovnom primjenom smanjit ćete vidljivost podočnjaka, ali i sitnih bora oko očiju.
Kada smo osmišljavali recepturu maske s lavandom, mislili smo na sve! Željeli smo napraviti jedinstven i kvalitetan proizvod, izrazito bogat različitim vitaminima i antioksidansima, s antibakterijskim svojstvima. I uspjelo nam je!
Maska od lavande odgovara svim dobnim skupinama i svim tipovima kože, bilo da imate masnu, suhu, kombinovanu ili osjetljivu, zato što smo razvili izrazito bogatu formulu od pažljivo biranih sastojaka. Idealna je za sve one koji brinu o njezi svoje kože, te je žele regenerisati. Dubinski će obnoviti suhu kožu, ali i osvježiti i matirati masniji tip. Pitate se koji je tajni sastojak koji odgovara svakom tipu kože? Nije tajna u jednom sastojku, nego kombinovanoj formuli više njih, koju je razvio naš tim stručnjaka i koja licu vraća balans njenih prirodnih sastojaka!
Maska od lavande odgovara svim dobnim skupinama i svim tipovima kože, bilo da imate masnu, suhu, kombinovanu ili osjetljivu, zato što smo razvili izrazito bogatu formulu od pažljivo biranih sastojaka.
Idealna je za sve one koji brinu o njezi svoje kože, te je žele regenerisati. Dubinski će obnoviti suhu kožu, ali i osvježiti i matirati masniji tip. Pitate se koji je tajni sastojak koji odgovara svakom tipu kože? Nije tajna u jednom sastojku, nego kombinovanoj formuli više njih, koju je razvio naš tim stručnjaka i koja licu vraća balans njenih prirodnih sastojaka!
Odlično će Vam odgovarati ukoliko ne volite agresivan pristup koži i svom licu želite pružiti umirujuće, protuupalno dejstvo uz ostale benefite koji dolaze u samo jednoj kutiji Konig maske od lavande.
Odlično će Vam odgovarati ukoliko ne volite agresivan pristup koži i svom licu želite pružiti umirujuće, protuupalno dejstvo uz ostale benefite koji dolaze u samo jednoj kutiji Konig maske od lavande.

Garantovano visok kvalitet

Napravljen od materijala za maksimalnu izdržljivost i dugovječnost.

Dozvoljeno otvaranje pošiljke

Apsolutni sklad sa najvišim standardima sigurnosti za naše kupce.

Jednostavan povrat novca

Ukoliko niste zadovoljni našim proizvodom, vratit ćemo Vam novac bez suviše pitanja.

Konig Hemp Lavender Face Mask

9,95 KM